+31 (0)85 016 6610 info@koopsextoys.nl

Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits - 12 ml

Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits - 12 ml

Clit Me On Clitoris Spray Red Fruits - 12 ml

 19,90

op werkdagen besteld voor 16:00, morgen in huis
Productomschrijving
Clit Me On is een clitorale stimulatiespray met de heerlijke smaak en geur van rood fruit! De spray zorgt voor een intens tintelend en warm effect, perfect voor het voorspel. De ingrediënten verhogen de gevoeligheid van de clitoris wat kan zorgen voor intensere orgasmes. Gebruiksaanwijzing: schud het product, verwijder

Clit Me On is een clitorale stimulatiespray met de heerlijke smaak en geur van rood fruit! De spray zorgt voor een intens tintelend en warm effect, perfect voor het voorspel. De ingrediënten verhogen de gevoeligheid van de clitoris wat kan zorgen voor intensere orgasmes. Gebruiksaanwijzing: schud het product, verwijder de dop en breng tot 3 sprays aan op het clitorale gebied, wrijf zachtjes in.

Merk

Bekijk ook eens...